Podbijam bo efekt się chyba nasila, zwłaszcza jak włączę klimatyzację. Komputer nie wykazuje żadnych błędów, parametry podzespołów sprawdzany podczas pracy wszystkie w normie. Nie sprawdziliśmy co prawda lambdy, ale jeszcze to zrobię.
Nikt z Was nie miał takich objawów? Normalne to raczej jednak nie jest, zwłaszcza, że wcześniej tego nie było.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wykluczyłem na razie złe paliwo, zatankowałem gdzie indziej i bez zmian. Sugerują mi na innym forum kable WN, ale znowu kto inny pisze, że wymiana nic nie dała.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Na luzie silnik pracuje równo, nic nie przerywa ani nie przygasa. A i w trakcie jazdy przy tym szarpaniu nie wydaje mi się żeby pracował nierówno. Za dużo rzeczy żeby wymieniać wszystko po kolei.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.