View Single Post
Stary 08-07-2015, 20:53   #9
badboy610
ford::beginner

Imię: bogdan
Model: Ford Mondeo MK IV
Silnik: 2.0 Tdci 160KM
Rocznik: 04.05.2009
Domyślnie Odp: Sprawdzałem dzisiaj mk 4 Żary małopolskie koło krzeszowic

Cytat:
Napisał Du_poid Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jednego nie rozumiem, skoro samochód bezwypadkowy i możliwość sprawdzenia czujnikiem to co tam wychodzi na tych błotnikach, inaczej, skąd wiesz, że malowany?
Jak ma się doświadczenie to takie rzeczy nie problem wypatrzeć, lewy błotnik różni się kolorem(odcieniem) od drzwi tylnych po bardziej wnikliwej analizie widać miejsce oklejenia tzw. malowanie na oklejke, cały tył kolorystycznie jest taki sam( klapa w niektórych miejscach ma niedoszlifowaną strukturę co żuca się w oczy) Prawy błotnik nie ma charakterystycznej przeźroczystej naklejki na samym dole tylko jest pomalowany i do tego nie był dobrze przygotowany bo w tym miejscu są duże wżery. Powiem tak ,poleruje takich samochodów dużo na sprzedaż i ciężko mnie oszukać a jak ktoś wciska mi ciemnotę i idzie w zaparte twierdząc że się nie znam to mnie wkurza. A czujnik to sobie można wiecie co tyle widziałem takich oryginałów że wiem jedno sprawne oko i doświadczenie to podstawa a jak masz dobry czujnik to sprawdzisz ale musisz mieć swój

Ostatnio edytowane przez badboy610 ; 08-07-2015 o 20:56
badboy610 jest offline   Odpowiedź z Cytatem