taki mały offtopic zrobię bo może ktoś miał podobne odczucia
Jak zamawiałem mondeo mk5 i czekałem 3msc miałem wewnętrzne rozterki czy dobrze zrobiłem że się pospieszyłem i nie poczekałem na nowe modele superba, avensis i paska. Napaliłem się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolega jest menagerem floty w swojej firmie, wczoraj podjechał do mnie nowym Superbem 190km diesel L&K. Pojechaliśmy na godzinkę "potestować". Wróciliśmy po 20min z przekonaniem, że zakupiony Mondeo to bardzo dobry wybór. Podsumowanie : dupy nie urywa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. MK5 fajniejszy!
Oddaliśmy Superba i dostaliśmy do testowania Octavię RS
Powiem tak, banan nie schodził nam z twarzy przez następną część dnia!! Zabawka przednia, coś w sam raz dla dużych chłopców. Wprawdzie nie wiem nawet jak ją porównać do mondeo które pała dostojną limuzyną a tam przecinak aspirujący bardziej do klasy Focusa ST. Jest moc, jest zabawa. Najfajniejszy był dźwięk silnika grany przez głośniki w samochodzie (tak, rasowy dźwięk w skodzie RS grają głośniki nie motor)! fan na 100%
Jedno co mają lepsze w skodzie to na pewno system sterowania autem z dużego panelu dotykowego. Raz że jest mega czuły i wystarczy muśnięcie palca aby wywołać reakcję a dwa że ma dużo więcej funkcji przejrzyściej zorganizowane menu (np applink wbudowane, screen mirroring który przydał by się u nas chcących korzystać na alternatywnych, smartfonowych nawigacji)