View Single Post
Stary 09-07-2015, 19:32   #87
Juzek
ford::expert

Imię: Łukasz
Model: Mondeo Mk4 Kombi Tit S, Fiesta Mk7
Silnik: 2.5T, 1.4
Rocznik: 2009, 2009
Domyślnie Odp: "Monopol na lewy pas" - dyskusja wydzielona z innego tematu :-)

Nie uważam się za alfę i omega, choć Alfę kiedyś sobie sprawię Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do twierdzenia, że mi się odechce po obtrąbieniu itd to przytoczę to co pisałem wyżej.... jakoś będąc we Wro nie uświadczyłem tego typu zachowań. Ludzie będąc normalnymi i nie kreującymi się na szeryfów drogowych, kim niewątpliwie Ty jesteś, jadą sobie spokojnie prawym pasem.

A co do stwierdzenia, że w świetle sprzecznych opinii powinienem zmienić swoje zdanie .... hmmm... ja to chyba dziwny jestem. Kieruję się logiką, nie biorę pod uwagę zdanie większości i zawsze podejmuję decyzję samodzielnie.... chyba czas się 'zreflektować' i być lemmingiem jak Ty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bądźcie sobie dalej rycerzami sprawiedliwości, nagrywajcie, wysylajcie nagrania gdzie trzeba i śmiejcie się z tych, których dzięki tym akcjom ukaraliście Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pewnie potem opowiadacie swoim kolegom ile to dzisiaj zaliczyliście nagrań swoim wozem patrolowym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Miłego życia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.