cholera. FORScan nie łączy się z interfejsem ELM327 przez bluetooth. albo ja nie potrafie
Bump: Czy ktos miałby ewentualne sugestie? gdzie włożyć ręcęco sprawdzić?( problem jest tego typu że aktualnie w niemczech jestem) i jak oddam samochod na warsztat to skasuja wiecej niz cena zakupu tego samochodu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie mam interfejsu na usb,lub com a przez bluetooth nie łączi mi się forscan
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edit: kolejne fakty
juz w ogole nie ma wolnych obrotow, odpala tylko z gazem i tylko jak przytrzymam gaz bo jak tylko puszcze to zdycha
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
odłączałem mapsensor przy przepustnicy,- bez zmian,
odłączałem ten zawór podciśnienia z 2 wężykami - bez zmian
odłączałem, czujnik położenia wałków- bez zmian
odłączałem czujnik temperatury na chłodnicy-bez zmian
odłączałem czujnik temperatury na bloku po prawej stronie pod cewką- bez zmian
jedyna zmiana to jak wyjąłem wężyk z odmy ten z zaworkiem przy bloku, to odpala i chodzi ale ma 2500 obr/min, podlączałem bez zaworka bo myślałem że to może jest to, ale bez zmian bez zaworka tez nie chodzi.
nie wiem co jeszcze moge zrobic