Temat: [Mondeo 2007-2014] Doinstalowanie modułu BT/VC
View Single Post
Stary 15-07-2015, 10:24   #2643
forzajuve_adam
ford::amateur

Model: focus
Silnik: 2.5
Rocznik: 2010
Domyślnie Odp: Doinstalowanie modułu BT/VC

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U siebie mam BT 8M5T-19C112-AN, po aktualizacji AV. BT audio było i jest
No właśnie, od wersji AM na 100% wszędzie BT Audio jest. Z tym moim AL już nie jest to takie pewne, dlatego staram się jakoś zgłębić temat Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A o co chodzi koledze z iPodem? To ma bluetooth w ogóle? Czy to pomylona nazwa z iPhonem?
Nie, to nie pomyłka. Ja osobiście z tego nie korzystałem, ta opcja mi tylko raz mignęła, kiedy jeszcze nie zaktulizowałem modułu. Z tego co wiem, to umożliwia to podpięcie iPoda pod złącze USB. Czyli streamujesz muzykę z iPoda nie przez AUX, ale właśnie przez USB, ale musisz mieć odpowiedni kabel. Nie wiem czym to się różni i jakie są zalety streamowania przez USB w stosunku do AUX (pewnie kwestie jakości), ale tak jak mówię - tylko pobieżnie o tym czytałem, sam nigdy nie próbowałem.
forzajuve_adam jest offline   Odpowiedź z Cytatem