Cytat:
mam taki i jeśli dasz na auto to w dzień nie zapalą Ci się po przekręceniu stacyjki a jeśli zaślepisz to w czujniku to będą działać na auto cały czas. No jak nie ma nic wspólnego? Jeśli włączysz manetkę na pozycje pierwszą to wtedy działa ten czujknik który mi nie działał i nie reagował na deszcz po dociśnięciu go odrazu działa i wczoraj sprawdzałem bez czujnika tego i jest jak mówisz włączasz w pozycję pierwsza wybierasz częstotliwość i tak Ci działają jak chcesz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ok. Może więc ma tyle wspólnego że jak czujnika nie ma to działają czasówki. Ale jeśli czujnik działa prawidłowo to czasówek nie ma.
Co do świateł to jeśli masz aktywny tryb skandynawski to na pozycji 0 zawsze zaświecą Ci się światła mijania, na pozycji nr 3 również i na pozycji "auto" również. Jeśli nie masz skandynawskich to w dzień na pozycji nr 3 zawsze zapalą Ci się wszystkie światła. Więc po co chcesz dublować pozycję nr 3 na pozycji "auto" poprzez zaklejenie czujnika?