Temat: [Mondeo 2007-2014] Modyfikacje Converse+ by Orion512
View Single Post
Stary 22-07-2015, 11:11   #815
Slartibartfast
ford::professional

Imię: Piotr
Model: S-Max FL +Mondeo5Vig
Silnik: 2.0TDCi 140KM +180KM
Rocznik: 09.2010 +08.2017
Domyślnie Odp: Schemat podłączenia Converse+ poszukuję

Cytat:
Napisał orion512 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i w końcu po ponad półtora roku mój fabryczny międzyliftowy licznik doczekał się wymarzonego softu w wersji 1122 black PDC.
Jest w nim wszystko co potrzeba czyli poliftowy motyw, samochodzik oraz kontrolki no i oczywiście poprawiona wizualizacja parktronika oraz forumowe logo.
Wszystko działa bardzo ładnie
Teraz mogę już powoli zabierać się za jakieś wodotryski nad którymi wcześniej nawet nie myślałem
Bardzo się cieszę, że Orion pamięta o miedzyliftowcach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i jednocześnie żałuję, że choć Go do tego namawiałem, to obecnie nie mogę skorzystać z tego softu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. (z różnych przyczyn). Mam nadzieję, że pozostałych 18-tu właścicieli międzyliftów z ankiety skusi się na aktualizację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.