Cytat:
|
jak widzę i czytam, cena i chęć posiadania motoru powyżej 2L odbiera zdrowy rozsądek i żadne argumenty nie docierają, ale kto bogatemu zabroni tak robić ? Bo tylko bogaty może sobie pozwolić na zakup auta w które potem trzeba wkładać i wkładać i.... Biedny musi kupić auto jak najbardziej sensowne i zgodne z jego możliwościami finansowymi
|
Napalony nie byłem wiec wziąłem miernik lakieru i pierwsze po przyjeździe zmierzyłem więc tak:
Prawy bok od 500 do 600 + nadkola 1000 (powinno być 150 do 190)
lewy bok 240
dach 190
maska 180
tylna klapa malowana około 340 i widoczne zacieki
na klapce od wlewu paliwa widać kurze plastik więc nie zmierzyłem
książka serwisowa jest do końca nie wiem czy prawdziwa
Do tego co było widać na zdjęciach to lewy próg też wgięty a drzwi z prawej strony tył były schowane około 1 cm w głąb samochodu czyli tylny błotnik wystawał źle to wyglądało, no i szpachla wystawała po starych uszkodzeniach (grubo bo około 0.5cm) i tylny błotnik już go brała rdza źle zrobiony.
Tylny zderzak wyskoczył z mocowania i odstawał przedni obwisł jak staremu jaja i na pewno wyłamane zaczepy. Obydwa lusterka uszkodzone. No i przed sprzedażą jeździł po jakieś łące bo cały ubłocony i opony przypalone a były nowe data 06.15.
Felgi wszystkie 4 do malowania. No a z dobrych stron tego auta to silnik pięknie Brzmiał i przebieg ale reszta nie opłacalne
Więc nawet nie podłączałem po komputer bo go nie brałem.
Ale sprzedawca uczciwy nic nie zataił ani nie ściemniał.
Pozdrawiam i jede po tego z 210 przebiegiem a że tak nisko siedzi to ma zamontowane sprężyny renomowanej firmy i jest to wbite w dowód rejestracyjny.