Odkopuję temat. Oto moja opinia o Osram Night Breaker Unlimited:
Przejechałem na nich ponad 6000km. Mają ładną, dość białą barwę światła, świecą mocno i daleko. Jestem pod tym względem bardzo zadowolony z ich wyboru. Żarówki miałem od razu założone po zakupie auta, ale jako iż nadal użytkuję równolegle Focusa mk2FL, który posiada jeszcze fabryczne żarówki to... Powiem Wam, że różnica jest ogromna! Jak dzień do nocy. Nie wiem, może to kwestia samego reflektora, ale w FFIIFL, zawsze brakowało mi widoczności po wewnętrznej stronie zakrętu i na długość światła. Tutaj w FFIII z tymi żarówkami nie ma porównania - jeździ się dużo pewniej - zarówno pobocze jak i do przodu widać spokojnie dwa razy lepiej. Polecam! Ale... ale niestety przy przebiegu 4900km już przepaliła mi się jedna super żarówka - wymieniłem komplet, zobaczymy ile pożyje, ale jeśli równie krótko, to nie mam sam dla siebie dobrych informacji, gdyż żarówki te nie należą do najtańszych (za komplet zapłaciłem 75zł). Trudno mi ocenić, czy żarówka była źle zamocowana, czy to przez częste włączanie i wyłączanie świateł, czy wada fabryczna, czy po prostu ma tak krótką żywotność. Mam nadzieję, że nowy komplet wytrzyma dłuższy dystans
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.