I jest!
Po paru miesiacach przygotowan, uruchomilem ACC w swoim MDO.
Zaczalem od HLA - przygode opisalem
tu
Tam tez wspomnialem ze komplecik czesci do ACC kupilem w jednym sklepie sprzedajacym czesci z nowiejszych ale rozbitych Fordow. Mozliwe ze dzieki temu iz modul i radar byly z tego samego auta, kalibracja radaru trwala bardzo krotko raptem pare kilometrow.
W kazdym razie po uruchomieniu HLA okazalo, ze nie mam wiazki aby podlaczyc modul ACC. W tym samym sklepiej kupilem cala wiazke kokpitu - i to jest moim zdaniem najlepsze rozwiazanie, bo mozna wyplesc z niej brakujace kable i praktycznie bezinwazyjnie sie wpiac w istniejaca instalacje. Jedynie HSCAN trzeba wlutowac, reszta jest P&P.
Chyba najwiecej wysilku przy calej operacji kosztowala mnie wyjecie poduszki z kierownicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Juz prawie zwatpilem. Ale za pierwszym razem zawsze tak jest. A i nie wiedzielem ze zasilanie IGN jest zwarte do masy w momencie jak zaplon jest wylaczony.
W niedlugim czasie postaram sie zrobic jakas usystematyzowana relacje/instrukcje.
A i chyba jestem pierwsza osoba na tym forum ktora dodala ACC do Mondeo MK4 FL
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. szczegolnie do auta z brakujaca wiazka.
Auto juz po testach drogowych, ale zostalo mi zamontowac modul na swoje miejsce. CHyba trzeba wyjac srodkowy panel/radio zeby sie tam dostac i przykrecic
Chcialbym podziekowac @
mm32 za pomoc, cierpliwe odpowiadanie na pytania etc.