Cytat:
@ kurt84
- autoryglowanie drzwi jest możliwe tylko przez komputer, polecam aplikację FoCCCus i kablek ELM, zrobisz to sam w domu - teoretycznie jest możliwość aktywacji komendą (kombinacja przycisków), ale nawet kiedy auto potwierdzi aktywację, zamki nie działają - jest tak w Fordach od dłuższego czasu.
To, że coś jest Titanium wcale nie oznacza, że musi mieć automatyczne światła. Ja Titanium mam (2011) i mam w standardzie automatyczne światła, wycieraczki i fotochromatyczne lusterko. Wyposażenie się zmienia. Trzeba czytać cennik. Zawsze można domówić.
|
Aplikacja foCCCus ? nie słyszałem. coś nowszego po ELMConfigu ?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie czy kolega ma sterowniki we wszystkich drzwiach jak chce mieć domykanie,
u mnie problem jest dziwny, bo domykanie po przytrzymaniu działa na wszystkich szybach oprócz pasażera, może coś mam z wiązką...
A właściwie mam pytanie takie,
czy ktoś się orientuje czy można zrobić tak żeby domykanie szyb było z automatu po zaryglowaniu auta z pilota a nie przytrzymywania dłużej guzika z pilota ?