Cytat:
Gdzie to dokładnie podkleiłeś? U mnie znów się schowek odezwał. Za tydzień czeka mnie 1300km podróż i nie chcę żeby to trzeszczenie doprowadziło mnie do szału Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
@
siebek
36 strona wątku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Otworzyłem podłokietnik - tylko podparcie bez szuflady, lekko oddzieliłem je siłowo od tapicerki, pojawia sie wtedy sprężyna taka nawinięta na drucie a drut osadzony w plastiku - delikatnie spryskalem drut 4wd- następnie podkleiłem kawałkiem filcu (taki pod meble, wcześniej go rozwarstwiając żeby nie był za gruby i okleiłem dłuższy haczyk mocujący podłokietnik ze środkową konsolą. Całość 5 min. Nic nie zatrzeszczy żebyś nie wiem jak nagniatał.
Nie umiem wstawić zdjeć z iphona na forum bo 2 foty wyjaśniły by proces
Bump:
Cytat:
Witam, posiadam MK5 sync2 na 8'' SONY. Oczywiście tylko po angielsku.
Ale jest sposób , którego używam bez problemu z głosem po polsku. Potrzebny jest Iphone podłączony po BT i po prostu dłuższe przytrzymanie przycisku home w telefonie aktywuje nasłuch i działa wywołanie głosowe po polsku bezpośrednio z telefonu i co ciekawe z mikrofonu radia pod sufitem.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Działa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dzięki