Cytat:
Rownież miałem przygodę z brakiem prądu, nic nie montowałem, samochód stał około 2 dni, odpalam i cisza. Po kolejnej próbie zaskoczył ale tak ospale jakby w środku mroźnej zimy. Pojechałem na wakacje ok 1000 km i póki co pali od razu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z doświadczenia wiem, że jak raz się zdarzyło to pewnie zdarzy się znowu- wiec oszczędzam prąd - wyłączyłem odsuwanie fotela i składanie lusterk- tak na wszelki wypadek choć w nowym aucie to groteskowe działania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
koledzy już pisali gdzieś o tym że w pierwszych modelach alarm się uruchamiał mrugały kierunkowskazy i auto się rozładowało tutaj jednak chyba jakiś inny powód wczoraj byłem w serwisie auto zostało na diagnozie
auto jest tak wyładowane, że za każdym razem aby je odpalić musiałem wzywać assistance zdejmować klamkę i otwierać auto awaryjnie nie miało prądu nawet by włączyć jakąś lampkę w środku do serwisu mam jakieś 10 minut jazdy około 3 km więc bez szans by samochód się naładował a jednak po tak krótkiej trasie testowali mi akumulator jakimś przyrządem i stwierdzili że jest naładowany do pełna więc zostawili auto na serwisie elektryk ma dziś badać co i jak
@
MateuszS
popróbuj trochę auto po chwili zwolni ręczny