Cytat:
|
A skąd mogę wiedzieć co robi źle? Widać tylko efekty a nie jak to robił... U innych działa dobrze - widać się da...
|
OK. No to łopatologicznie: sterowniki zainstalowane zgodnie z instrukcją viakena, nawet z dołączonej płyty, i tak też ustawione. Najnowszy elmconfig odpalony na ustawieniach auto dla portu com -wykrywa i ustawia prawidłowo prędkość na 2000000. W elmconfig wczytana konfiguracja PCM i w procedurach przy przycisku odczytu firmware rozmiar bloku 256... większego NIE DA SIĘ wybrać bo przeskakuje na 256. Co robię źle? Inne ustawienia dla portu COM, inny sterownik? Próbowałem. Innego laptopa niestety nie posiadam ale skoro wogóle działa to raczej nie jego wina. AV oczywiście wyłączony, program na prawach admina, nawet w trybie zgodności z XP i dalej 256 to max. U innych działa a kabel jest suuper więc napewno nie mam jakiegoś trefnego... Cóż, było mi skończyć humanistykę, może wtedy bym dał radę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S. Cep nie jest tak prosty w obsłudze jak się większości wydaje. W skutecznej obsłudze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.