Podbijam ponownie temat.
Felgi już zakupione - R16 H2 5x108 ET 46 7J, ładnie utrzymane i nowemu właścicielowi się podobają, ale pojawiła się jednak pewna przeszkoda...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Muszę dokupić nakrętki do alufelg, bo obecnie mam zamontowane zwykłe do stalówek..., tylko jakie kupić te nakrętki? Niby prosta sprawa, bo czy jest coś prostszego niż śrubka i nakrętka? (pomijam gwoździe
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).
Czy nakrętki do naszych C-maxów powinny mieć rozmiar 12x1,5mm? Zakładam, że tak, bo tylko taki rozmiar wyskakuje mi w google, ale co z resztą "cech"? Nakrętki powinny być zamknięte, czy otwarte? Z ruchomą podkładką? Łeb oczywiście dobieramy do otworów felgi.
czy takie będą odpowiednie?
http://allegro.pl/nakretki-kol-alu-f...269621337.html
Wybaczcie za tak trywialne pytania (wbrew pozorom mam również większe problemy...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ), ale w ostatnim aucie jakiś nieudolny "montażysta" kół założył mi kilka nakrętek bardzo zbliżonych do oryginałów, ale jednak różniących się skokiem gwintu - wkręcić się, wkręcały, ale z trudem, a przecież nie o to chodzi...
Przy okazji polecacie może jakąś konkretną firmę produkującą nakrętki zabezpieczające koła przed kradzieżą? Fordowskie mają konkretny, trudnopodrabialny wzór, ale jak za kilka nakrętek, to cenowo zabijają
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.