Cytat:
Autem jeździłęm w marcu i... i powiem, że beznadziejnie działa klimatyzacja, do tego stopnia, że oddając auto powiedziałem w serwisie by ją sprawdzili - jak na dworze było ok 10st a w aucie ustawiłem 16st w trybie auto, to na zimnym silniku po chwili w kabinie było tak gorąco, że nie szło wysiedzieć! Wymuszenie najmniejszych obrotów klimy polepszyło sytuację, ale czy o to chodzi w klimie automatycznej? Po rozgrzaniu silnika klima chodziła już tak jak należy, ale na zimnym silniku to był jakiś piekarnik Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A mam porównanie do dwóch Focusów też z dwustrefową klimą automatyczną i tam działa ona normalnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mondeo ma jedną z najszybciej działających klimatyzacji. Jest ustawiona tak, by jak najszybciej nagrzać wnętrze. To nie jest wada, tylko feature. W tym sensie, że w Focusach działa klimatyzacja wolno a w Mondeo wyjątkowo szybko...