Urządzenie z Windows też kupujesz, podłączasz i działa. aktualizacje też. Instalacja jest od lat automatyczna, wprowadzasz tylko nazwę użytkownika - dotyczy oczywiście głownie laptopów, bo stacje robocze / składaki to zupełnie inna sprawa - a nawet w tym przypadku nie jest to nic trudnego. Kupując firmową stację roboczą jest tak samo jak w przypadku laptopów - Maców czy PC. Intuicyjność Apple to już dawno tylko mit. W momencie, kiedy jesteś poweruserem i jeszcze chcesz odrobinę rozrywki, komputery Apple leżą i kwiczą. Ale są ładne. I to jest dla sporej ilości ludzi główny atut.
Koniec OT.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Naprawdę polecam zmienić serwis. Sam byłem w sytuacji, kiedy mój samochód zostawiłem w serwisie, ponieważ pojawiał mi się komunikat "usterka układu hamulcowego" i po trzech wizytach w serwisie nie udało się jej w żaden sposób usunąć (został zresetowany komputer x razy, dolany płyn hamulcowy itp). Ostatecznie problem rozwiązał inny serwis - okazało się, że płyn hamulcowy został dolany tylko wirtualnie... Shit happens. No i pamietaj, że jakoś ludzie biegający z kabelkami i robiący mody nie mają problemy ze softem (oczywiście nie mówię o grubym grzebaniu), ale jakoś słabe serwisy zawsze mają...