View Single Post
Stary 01-08-2015, 19:21   #4
garsoon

Domyślnie Odp: Mondeo MK4, Tczew 145 KM

1. fakt - ale to standard w tego typu opisach
2. Właściciel faktycznie zakupił nowe opony letnie za 1000 zł.
Twierdzi, że kupił w niemczej od prywatnej osoby z przebiegiem 53 tys, ten ów człowiek założył gaz do tego samochodu za 2,7 tys euro (wgląd faktura)
Twierdzi również, że przebieg jest sprawdzony i potwierdzony przez serwis forda, który dał jakiś tam certyfikat na niego.
3. Masz racje że może są z innego modelu, ale wydaje mi się że Mondeo nie jest jakąś bogato wyposażoną wersją i pewnie z fabryki wyjechało na stalowych felgach i aby wyglądał ładniej ktoś kupił alufelgi z ów focusa?

Też mnie dziwi ten przebieg.. Do osoby która sprzedaje Mondeo mam bardzo daleko (drugi koniec Polski) dlatego pytałem się czy się nie zawiodę gdybym przyjechał - twierdzi że wszystko jest 100% i nie jest handlarzem, a autem jeździł tylko na weekend ponieważ ma inne firmowe auto którym jeździ w tygodniu. Sprzedaje bo kupuje nowego mondziaka.

Dodam jeszcze, że po VIN jest to seria "40" i zastanawia mnie fakt, że po rozkodowaniu widnieje wpis "Bez Świateł Do Jazdy Dziennej" - ale przecież ten samochód je posiada, dziwne prawda? albo czegoś nie rozumiem.

Sprawdziłem www.etis.ford.com - już się pojawia informacja nt. tego VINu.

Ostatnio edytowane przez garsoon ; 01-08-2015 o 19:39
  Odpowiedź z Cytatem