Cytat:
|
7. Tak, tylna półka też mnie wk...a! Przy pełnym otwarciu klapy notorycznie spada z bolców (zawiasów), a jak nie poprawię, to się wypacza. Podobnie z gumkami ustalającymi drugi koniec półki - jedna wchodzi luźno, druga jest wciskana z półką przez klapę. To pewnie efekt wypaczenia na zawiasach. mimo wszystko wolę już tę półkę, niż widok falującej maski po przekroczeniu 140 w Maździe 6.
8. Sync. Gubi połączenie multimediów, jeśli między jednym a drugim użyciem telefon współpracował z innym urządzeniem BT. Funkcje telefonu działają OK. ale by posłuchać muzyki z karty telefonu, trzeba trochę poklikać. Nie wiem do końca czy to wada Sync, czy BT w telefonie. Przydałaby się też możliwość sparowania jednoczesnego dwóch urządzeń BT. Z wad z tym związanych jest to, że "joystick" do obsługi telefonu i multimediów wymaga mocniejszych naciśnięć, niż ten sam do obsługi komputera pokładowego.
13. Pechowe, bo w pechowych warunkach odkryte. Bagażnik. Jest OK. pojemny, ustawny, ale ... zachęca do wydania kolejnych kilku stówek na zakup gumowej wkładki na podłogę. Jeśli wyleje się coś w bagażniku i przecieknie przez luźno spasowaną wykładzinę, to ścieka nieskrępowanie aż pod tylna kanapę i na wsiąka w wykładzinę przy nogach pasażerów. Na szczęście wylała mi się woda mineralna, a nie sok owocowy czy woda z ogórków kiszonych.
14. Jak dla mnie, zbyt mało wyraziście zaznaczone miejsce na podłożenie podnośnika.
|
Ad 7 W końcu przynitowałem pasek 2mm blachy na brzegach tylnej półki i mam spokój z wypadaniem,
Ad 8 Nie zaobserwowałem, ale i dziwne by było, aby BT był aktywny jednocześnie do wielu urzsądzeń,
Ad 13 Wydałem 270 zł w salonie i mam spokój
Ad 14. Obym się nie musiał przekonać na własnej skórze.
p.s. Przejechałem 195k km MK4 i nigdy koła nie musiałem sam zmieniać. Oby i tak było z mk5
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.