View Single Post
Stary 03-08-2015, 10:48   #11
tarjei86
ford::beginner

Imię: Łukasz
Model: Focus MK1
Silnik: 1,6
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Wskazówka prędkościomierza skacze jak jej się podoba, szarpie na 1,2 i 3 biegu

Cytat:
Musiał to on będzie zadzwonić, oświadczyć że jest sierota obrzygana i próbować się dogadać na ewentualne partycypowanie w kosztach.
Pięknie to brzmi, ale z doświadczenia wiem, że w życiu różnie bywa... a potem kłótnie, walka z wiatrakami :/ trochę mechaników już przerobiłem i zazwyczaj kończyło się tak, że z kumplami siadaliśmy w garażu i sami robilismy wszystko - dopiero wtedy było dobrze. Tak się zaczęło od hamulców, zawieszeń, a na przekładce i remoncie silnika w moim byłym Accordzie kończąc... Więc zobaczymy co się z tego urodzi. Fakt faktem - w Fordzie jeszcze nie grzebałem (poza podmianą mechanizmu tylnej szyby elektrycznej czy wymianie świec i kabli w byłej Fieście żony ), więc jeszcze przemyślę, jak to ugryźć.

Nie mniej - dziękuję wszystkim udzielającym się w temacie. Naprawdę bardzo mi pomagacie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jeszcze jedno pytanie - asekuracyjnie. Ten czujnik, jeśli się urwie, wpada jak rozumiem gdzieś w okolic sprzęgła/koła zamachowego? czy od razu między zębatki?

Ostatnio edytowane przez tarjei86 ; 03-08-2015 o 10:52
tarjei86 jest offline   Odpowiedź z Cytatem