O widzisz. O świecach nie pomyślałem a znając angielskie życie, pewnie są te same co od nowości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zaraz spojrzę ile kosztuje zestaw. Jak zaświeci mi się znowu, to podejrzewam że od kolegi pożyczę podnośnik, sam użyje swojego od zapasu, podniosę przód i zajrzę pod spód jak ta lambda wygląda.
Kurcze... jak pomyślę, że kiedyś przy przerywanej pracy silnika zatrzymywałem (za szczeniaka) wueskę, wyciągałem spod siedzenia szczotkę drucianą i czyściłem świece i na kilka dni miałem spokój, to jak teraz słyszę brudna lambda/świece (lub do wymiany) to widzę że niewiele się zmieniło.
A przy okazji. Auto tankuje tylko na BP (żona punkty nałogowo zbiera i wydaje) więc u mnie raczej nie byłoby to paliwo o ile nie jest to problem że filtr już przepuszcza każdy syf bo pewnie też nigdy nie wymieniany. Olej i filtr oleju plus filtr powietrza dopiero co zmieniony. Czasami już mam tak dość tego Focusa, ale jak pomyślę, że przynajmniej wiem co go boli (choć nie mam 100% pewności jak naprawić), to sam już nie wiem.