JAK w temacie dzisiaj miałem okazję zobaczyć superb3 oczywiście obie wersje w wyposażeniu L&K jedna z biala perforowana skajka a druga czekoladowa. O wyglądzie nie będę się rozpisywal bo to nie moja bajka,jedyne co bardzo mnie odrzucało to te wieśniackie zegary rodem nie wiem skąd. Miejsca w środku pod dostatkiem fotele wygodniejsze w mk5 tam bardziej jest tapczanowato. Deska rozdzielcza typem z VW a wiec wszystko poukładane wyświetlacz dużo lepszej jakości niż w MK5 a caly pic tej przestrzeni w VW i skodzie tkwi w ich deskach rozdzielczych które od szyby niewiele wystają są wąskie. Cena Takiej zabawki jest dosyc atrakcyjna 155 000 - rabat w kwocie 9% 2,0 tdi 190PS dsg a wiec mocznik trzeba lać banka sporo kosztuje u nich tych szczylow tak wiec ekonomia idzie w diably.
Bump:
Cytat:
|
Auto swiat lub motor z poniedziałku tego lub poprzedniego generalnie ok cenę masz dobra jak to titanium ale bagażnik malutki. No i sedan
Bump: Ps po lifcie a ktoś coś wie kiedy ew lift?
|
NA lift będzie trzeba jeszcze poczekać bo czytałem ze ford przyspiesza mocno ze sprzdaza mk5