Muszę się pochwalić Wam czymś:
Otóż 3 miesiące temu moja żona jadąc do domu C-maxem została uderzona w tył auta, w wyniku czego postanowiłem oddać auto do serwisu na naprawę - skoro ubezpieczyciel płaci
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A czemu aż 3 miesiące temu - a auto nadal nie naprawione - okazało się, że wszystkie części są dostępne tylko listwa pod zderzakiem nie jest dostępna, ani w Polsce ani w Niemczech.
Po tak długim oczekiwaniu i ciągłych telefonach do serwisu dowiedziałem się iż owa część może będzie w tym roku, a może nie - to śmieszne ale sam serwisant rozkładał ręce i nic nie mógł poradzić - ale poradził mi abym na nich doniósł do Ford Polska - oni są kryci bo mają zamówioną część a może przyśpieszą termin
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Więc tak zrobiłem - napisałem maila do Ford Polska i za dwa dni dostałem odpowiedź - Że opóźnienie nie jest z ich przyczyny i jedyną rekompensatę jaką mogą mi dać to jest bon na 500 zł do wykorzystania w serwisie Forda
Więc zadowolony, że naprawię zamek maski pojechałem dzisiaj odprowadzić auto do serwisu na naprawę - oczywiście części jeszcze nie ma ale założą starą listwę, a jak przyjdzie nowa to pojadę na samą wymianę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ale auto będzie wyglądało.
Pojawiam się dzisiaj w serwisie Frank Cars w Częstochowie, a tu miłe zaskoczenie Kierownik serwisu zamek maski dał mi gratisem do naprawy auta a bon na 500 zł został na inne naprawy
Jedyne co to muszę sobie go sam zamontować ale to już sama przyjemność
Pozdrawiam i życzę wszystkim takiego szczęścia z serwisami