View Single Post
Stary 07-08-2015, 14:25   #524
kruger
ford::advanced

Model: Mondeo MK5 → Mondeo MK4
Silnik: EB 240KM, PowerShift
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam pytanie do właścicieli MKV. Otóż wczoraj śmigałem do po A1 i wyprzedzał mnie Mk5 u którego zauważyłem lekko odstającą maskę( tak jak pod naporem powietrza uniosła się około 1 cm) . Zacząłem się zastanawiać czy nie był walnięty w przód choć żadnych uszkodzeń nie widziałem jak zbliżał się w lusterku. No i zaczęła się pogoń Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.DDD
Gość nie odpuszczał choć gnał koło 180 > dobra udało się złapałem go na końcu autostrady . I tu zdziwko .... maseczka ładnie przylegała do karoserii .
Na bank przedtem była dziura i to mnie zaciekawiło.
Może mnie goniłeś? Wczoraj jechałem po A1 i raczej szybciej niż wolniejGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Z kolei na A2 wczoraj podczepił się pode mnie (potem ja pod niego) czarny MK5. Jechaliśmy tak pod 180 km/h i nie widziałem w lusterku, żeby mu się maska unosiła. A patrzyłem często bo ładnie wyglądałGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
kruger jest offline   Odpowiedź z Cytatem