Cytat:
myślę że sam się odezwie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Jestem już szczęśliwy, że w moim Mondeosie w końcu da się poczuć konie.
O wykresie nie ma co opowiadać, bo jest załączony powyżej. Co mnie cieszy, to fakt, że parametry idealnie z katalogu. Tyle co obiecywali, tyle było. Niektórym wychodziło sporo mniej. Zwracam uwagę, że 240KM ma mieć na benzynie 98 oktanów, na 95 będzie miał 15KM mniej.
Zrobiłem już z 1000km na chipie i tak:
ODCZUCIA:
Zbiera się dużo lepiej na wolnych obrotach.
W ogóle się lepiej zbiera
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dużo lepiej brzmi – nie wiem z czego to wynika, ale jest przyjemniej, bardziej sportowo.
Skrzynia trochę szarpie przy ostrożnej jeździe, ale pewnie musi się dostroić.
Próbowałem go rozpędzić na autostradzie, z 5 na 6 mi zmienił przy jakichś 215 i dociągnąłem do 227, potem zabrakło bezpiecznej drogi...
Na 6 nie daje rady, nawet jak przyspieszam 160-200 na 6 to tak przy 180 jakbym ciężką przyczepę holował.
SPALANIE:
Lekko 1l mniej! Zszedłem do 11.2 (poprzednio 12.5) na trasie Wrocław – Warszawa, gdzie z 380km zrobiłem 300 po Autostradach z tempomatem na 160. Klima działała jak głupia, bo na dworze było 38 stopni.
Po mieście jeszcze nie wiem.
Tyle uwag i komentarzy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.