Ja kupiłem w salonie bo wychodziłem z założenia że mało się znam na mechanice to używanego kupie jakiegoś lewego i będę się bujał po warsztatach a tego chciałem uniknąć i jeździć spokojnie bez zastanawiania się czy coś się zaraz rozpadnie czy nie. A tu jak widać nie jest tak kolorowo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., ale jak na razie to są drobiazgi no cóż zdarza się. W sumie to tym nowych chyba już więcej razy byłem w serwisie niż starym MK1 przez 5 lat, no ale tam już nie zwracałem na takie pierdoły typu nie chodzi centralny hehe.
Bump: salom, teoria dobra ale u mnie się nie sprawdza nie ważne czy zimny czy ciepły tak samo brzęczy, godzina jazdy po mieście przed chwilą auto dobrze wyciszone więc ten dźwięk nie szarpie mi nerwów ale jak otworzyłem okno na luzie na światłach sobie przygazowałem tak do 3k rpm i za każdym razem jak obroty spadają to tak przy 2-1.5k no wiadro z gwoździami słyszę masakra. Sąsiad akurat kupił mondeo 1.5eb tylko 180km, i jak wyjeżdżała z garażu to słyszałem że ma podobnie ale nieco ciszej.