View Single Post
Stary 12-08-2015, 20:30   #519
camilien1985

Domyślnie Odp: Rabaty na paliwa ORLEN - Karty Biznestank

Cytat:
Napisał Marek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Oszczędzić na oszczędnym gazie....bezcenne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Powiem Ci Marek, że kiedyś miałem autko na gazie, ale były to pierwsze i drugie generacje montowane na mikserze bez sterowników regulujących mieszankę itp... Miałem zrobiony gaz za nieduże pieniądze. Ale jak się to wszystko zaczęło pierniczyć po pewnym czasie, to straciłem zaufanie do gazu w aucie i przerzuciłem się na dieselka. Piękna sprawa, ale zwykły TDDI w focusie, bez ustroństwa typu dwumasa i inne badziewia. Zrobiłem sporo km nim i byłem zadowolony. Później już kupiłem cudo na dwumasie i egr... I sprzedałem bo bałem się co będzie, jak się to zacznie psuć... Znów kupiłem autko dobre do gazu i na razie odpukać chodzi fajnie na sekwencji i dobrych wtryskiwaczach...
Znów mi wraca zaufanie do gazu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zwłaszcza, że mam kolegę gazownika z dobrymi opiniami i z pojęciem o wstawianiu instalacji gazowych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pali malutko na trasie. Byliśmy nad morzem z Żoną, to spalanie gazu wyszło niecałe 7 litrów. Coś wspaniałego. Ale jak z kartą da się jeszcze zaoszczędzić, to żyć nie umierać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie ma tego kopa, co na ropniaku. Ale coś za coś. A szejków sponsorować nie zamierzam... Gdybyśmy zarobki mieli na poziomie innych Państw europejskich, to mielibyśmy gdzieś oszczędzanie na paliwie, bo byłoby nas stać.
A tak to tylko mamy ceny paliw na poziomie innych Państw naszej kochanej UE.

Dzięki, że ktoś odpisał nam mój post.

Bump: Wysłałem wczoraj zapytanie i podałem dane wymagane do wyrobienia karty BiznesTank, ale nie mam jeszcze żadnej odpowiedzi. Nie wiem, na jakie konto mam przesłać kasę do wyrobienia tej karty i w jakiej kwocie ma być kasiorka... Może ktoś pogonić i mi pomóc, żeby to przyśpieszyć?

Bump: Z tego co widzę, to tylko kolega Trzeci może mi chyba pomóc... wysłałem Mu maila, ale na razie chyba nie ma czasu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem