Mały update bo znalazłem drobną różnicę jeśli chodzi o przełącznik świateł (choć wciąż nie znalazłem odpowiedzi jak zrobić tak, żeby pozycyjne z przodu były zawsze włączone po odpaleniu silnika).
Jeśli chodzi o pokrętło świateł, znalazłem różnicę że:
a) jeśli przekręce pokrętło w lewo na pozycyjne, to jak jest silnik odpalony, to nic nie świeci, jak nieodpalony ale kluczyk jest w stacyjce, to też nic nie świeci, ale po wyciągnięciu kluczyka, zapalają się pozycyjne z przodu i z tyłu, ale nie ma podświetlenia tablicy rejestracyjnej. Po otwarciu drzwi, nie ma żadnego dźwięku ostrzegawczego. Brak jest też podświetlenia deski rozdzielczej i radia.
b) pozycyjne po prawej, niezależnie czy silnik jest odpalony czy nie, pozycyjne świecą z przodu i z tyłu wraz z oświetleniem tablicy rejestracyjnej, niezależnie czy kluczyk jest w stacyjce czy też nie, po otwarciu drzwi załącza się domyślnie ostrzegawczy dźwięk o pozostawieniu auta na światłach. Deska rozdzielcza jest podświetlona (wraz z radiem itp).
Pomimo odkrycia wiedzy jak powyżej i tak szukam odpowiedzi, jak można foczkę przerobić aby po odpaleniu silnika na stałe świeciły się tylko światła pozycyjne przód.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.