Temat: [Mondeo 2007-2014] Wentylowane przednie fotele - jak ?
View Single Post
Stary 17-08-2015, 17:17   #20
mm32
FORD|ZAWODOWIEC

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wentylowane przednie fotele - jak ?

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ale nagrodę archeologa roku, to masz jak w banku. Odkopałeś temat sprzed ponad 5 lat.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Naprawdę dobre.
Jeśli chodzi o dołożenie wentylacji w fotele w mondeo mk4 to przerabiałem temat.Fajna zabawa/dłubanina.Ja miałem utrudnione zadanie bo fotel dawcy i biorcy miały inny kształt i zamiast przełożyć same szmaty to zaczęła się prawdziwa przygoda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Bump:
Cytat:
Napisał t.runo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Aż takie mądre to Fordy nie są żeby to działało automatycznie, zresztą nie wiem czy jakieś samochody to mają a włączenie ręczne, wtedy gdy już poczujesz spaliny, to już za późno
Ja w ustawieniach obiegu mam 3 tryby : zewnętrzny,wewnętrzny i wewnętrzny automatyczny (wewnętrzny z literką A),Dodatkowo mam czujnik jakości powietrza-występował jako opcja(jest nawet opcja włączenia go w ELMConfig'u).
mm32 jest offline   Odpowiedź z Cytatem