A co do wydmuchiwania z cylindra, posiadam taki pistolet jak na foto, co jakbym go wsadził od strony świec żarowych które posiadam nowe i wymieniam? Nie łatwiej byłoby wydmuchać z wewnątrz?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiedziałem że czegoś nie zdemontowałem jeszcze, bo pokrywa nie chciała odejść, Śruba dwustronna mocowania wtryskiwacza została, niestety przy demontażu z dwóch łepki się po ukręcały bo się zapiekły na dobre, a posiadam te torxy nasadowe.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Złośliwość rzeczy martwych, zamówiłem oryginalny komplet 6.25zł za sztukę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jut dziadek podjedzie z bardziej drastycznymi środkami do demontażu i się wykręci, mam jeszcze pomysł na skontrowanie dwóch nakrętek na gwincie i może płaskim pójdzie. Trzeba kombinować, ale powiem szczerze że u siebie w audi a3 1.8 AGN rozbierałem to mówiłem sobie masakra, ale jak zabrałem się za tego francuza to nic tylko dodać o ja pier..le.
Foty:
https://drive.google.com/open?id=0B0...U8xeVRqZmJCdDQ
Zwalić chcę pokrywę bo to jedyna okazja przed założeniem zregenerowanych wtrysków na zniwelowanie wycieków, no jak olej był na wtryskach to i tam uszczelka leciała, za silnikiem zauważyłem że się poci...