View Single Post
Stary 20-08-2015, 11:05   #2680
Marcin L.
ford::average

Imię: Marcin
Model: Galaxy MK3 FL Titanium
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
było było kilka stron wcześniej tyle, że nikt nie chciał instalować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
SP2015 mam i ja.
Kilka osób pisało że ok, więc ryzyko już było niewielkie.
Wydaje się że wszystko działa.
Jest j. polski. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Instalowałem z jakiejś starej wersji (2010?). Mapy mam chyba 2011.
Mam wrażenie że zdecydowanie szybciej wyszukuje adresy i oblicza trasę. Poza tym chyba po staremu.

Kilka uwag dla osób które robią update po raz pierwszy.
- Robiłem na wyłączonym silniku i zapłonie. Po kolei wyłączające się obwody zasilania (convers, później oświetlenie wnętrza, jakieś przekaźniki w silniku) silnie podnoszą poziom adrenaliny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale spokojnie, update przechodzi do końca.
- Update trwa dość długo (15-20 min), czasem można mieć wrażenie że się zawiesił (u mnie na 60% na tym kolorowym pasku). Nie należy nic ruszać tylko czekać.
- Po zakończonej aktualizacji i włożeniu karty SD należy potwierdzić update map, mimo że to te same wersje. Ja dałem "anuluj" i nawigacja krzyczała że mapy nie są oryginalne. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Taki "update" trwa zaledwie kilka sekund.
- Mam wrażenie że kartę SD trzeba włożyć przed zmianą na j. polski, bo mi zmiana języka zawisła na parę minut, aż przypomniałem sobie o karcie. Po włożeniu zaskoczyło od razu.

Ostatnio edytowane przez Marcin L. ; 20-08-2015 o 11:11
Marcin L. jest offline   Odpowiedź z Cytatem