Cytat:
|
Mi nic nie zaproponowali. Od 4 sierpnia powiększyła mi się rodzina i nie mieszczą się w naszym aucie. Co mam ponad dwa miesiące wozić dziecko w bagazniku czy jeździć wszędzie na dwa auta? Zresztą też po malu chciałem sprzedać moje obecne auto. Lipa. Jak z urlopu wróci sprzedawca z którym zawierała umowę to niwomieszkam się do niego zgłosić i pogadać na ten temat. Ja też zamawiałem końcem maja. I na początku też był mi wciskany kit o lipcu. Tyle że tydzień przed byłem w Niemczech i popytam w kilku salonach i skoro oni mieli obiecane sierpień/wrzesień to odrazu wiedziałem że lipiec jest nie realny
|
Ja podpisywałem umowę 01.06.2015 na 1,6 EB z duża ilością dodatków. W umowie mam odbiór do 15.09.2015 ale już wiadomo, że będzie obsuwa tylko nikt nie wie jak długa...Co do upustu za opóźnienie to nie rozmawiałem przyznasz szczerze ale nie będę zdziwiony jak łaskawie po miesiącu od terminy dostawy z umowy oddadzą zaliczkę i tyle. Oczywiście by to zrobili muszę najpierw wyznaczyć nowy termin min. 30 dni po 15.09 i później jak wciąż nie ma samochodu mogę odstąpić od umowy. Już zacząłem się rozglądać za alternatywą...może Renault Espace?
W Bemo Motors Poznań wciąż nie ma nawet pokazowego modelu!!! Ponoć trzeci największy dealer w Polsce w 2014. Śmiech!!!