Nie wiem jak dotarli do pin, autko wjechało na halę napraw ja dostałem kawę i całkiem dobry sernik a na koniec rachunek :-) razem z pin. :-) (ASO Poznań Suchy Las ul. Obornicka) Na navi nie zauważam żeby demontowali ją choć ciężko stwierdzić autko mieli w hali pewnie z godzinę co roboli poza wymianą oleju i filtrów nie wiem. Przy okazji mam jeszcze pytanie czy takie mapy pasują do mojej navi, jakoś dziwnie tanie , a ta co działała zanim nie "schrzaniłem sprawy" pokrycie miała mizerne bo to mapa z 2011
http://allegro.pl/mapy-europy-2014-f...613325651.html w tel. mam TomToma z 2014 i jest każda wioska z ulicami... więc już by mnie satysfakcjonowała taka mapa w autku, ale czy to warto w ogóle kupować z tej konkretnej aukcji? tom tom fajny jest ale tu jakoś dziwnie tanio. Ja zawsze sprawdzam na navi czy jest moje ulubione miejsce które odwiedzam co rok Italy, Semonzo, Via Cassale... jak to jest w navi to i reszta ok :-) niestety w oryginalnej mapie jaka działała mi do dziś w smaxie takiego adresu nie było co najwyżej Bassano Del Grappa. Pozdrawiam PawelPoznan