View Single Post
Stary 24-08-2015, 09:55   #74
azitoshi
ford::average

Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: 1.5EB metaliczny lub dzwoniący dźwięk silnika

J 23 - raczej na pewno dźwięk ten powoduje zaworek przy turbinie chyba nazywa się profesjonalnie westgate. Moim zdaniem jak tak klekocze to ma jakiś luz albo jest źle zaprojektowany tak gdybam nie jestem inżynierem mechanikiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Co do temperatury to właśnie o to chodzi u mnie najczęściej wskazuje 23 - 24 stopnie mimo że na zewnątrz 38, czasami wydaje mi się że akurat dobrze pokazuje no ale niestety jak widać nie można mu ufać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Co do radia to u mnie zaobserwowałem jeden błąd mianowicie mam cały czas wsadzoną płytkę CD chce się przełączyć na radio wciskam radio, które się włącza ale ekran przykrywa informacja "reading disc" i nie znika Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Pomaga wyciągnięcie płyty CD jedynie. TO jakiś softwarowe błąd może kiedyś doczekam się aktualizacji oprogramowania, chociaż jest to wątpliwe bo w serwisie nigdy tego nie robili bo się boją że będzie jeszcze gorzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poniżej fotka radia ... przy okazji temperatura Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://fotowrzut.pl/XPYW1P51W8
azitoshi jest offline   Odpowiedź z Cytatem