View Single Post
Stary 24-08-2015, 10:07   #1
Kojot321
ford::amateur

Imię: Kamil
Model: Mondeo mk.4
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2008
Domyślnie Miejsce do samodzielnego mycia ręcznego.

Witam forumowiczów z kujawsko-pomorskiego, zwłaszcza tych z Bydgoszczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jako że mieszkam w bloku i nie posiadam własnego garażu/podjazdu, nie mam za bardzo możliwości popieszczenia mojego mondka magicznymi preparatami zakupionymi w otchłaniach internetu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Niedawno widziałem jak straż miejska upolowała sąsiada który pucował autko wodą z płynem do naczyń. Nie wiem czy ktoś podkablował czy facet miał po prostu pecha ale mycie kosztowało go 300 zł + nerwy.
Tutaj pojawia się moje pytanie- czy istnieją w Bydgoszczy miejsca przystosowane do ręcznego mycia autka? Nie chodzi mi o stacje z myjkami ciśnieniowymi bo tam też nie pozwalają na chwilę czułości z szmatką i pastą do chromu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chciałbym zrobić to legalnie bez ucieczki za miasto "na dziko", na odludziu.
Kojot321 jest offline   Odpowiedź z Cytatem