Karwos00 dzięki za info. Co do ogrzewania w zimę to mondeo wnętrze ogrzewa jakąś elektryczną grzałką a nie z nagrzewnicy. Tzn może z nagrzewnicy też jak już motor jest rozgrzany. No tak czy inaczej jakąś energię na to potrzeba. Ja właśnie bardzo rozważam zakup właśnie hybrydy ale nikt nie ma jakiegoś doświadczenia. Ja sam pojeździłem cały weekend i nabiłem mu 1000km więc jakieś tam wnioski mam. Ale właśnie nie wiem jak to jest w zimę. Ale skoro mówisz że nie ma znaczącej różnicy to dałeś mi kolejny atut
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Osobiście technologia hybrydy bardzo mi się spodobała.
Bump: tylko że...........mam wycenionego u dealera 1.5EB z manualem praktycznie max doposażonego. Nie mam tylko adaptacyjnego zawieszenie i pakietu stylizacyjnego. Ale tak to mam wszystko łącznie z wentylowanymi siedzeniami z masażem (luxury seat jasna skóra). Zastanawiam się czy tego nie zamienić na hybrydę tylko ze hybryda w tej samej cenie nie miała by masażu ani panoramicznego dachu (w ogóle hybryda nie ma panoramy tylko okno dachowe zwykłe) i jeszcze z czegoś trzeba było by zrezygnować aby cena była taka sama. Aha trzeba by zrezygnować z LEDów i pakietu SAFETY. Czyli hybryda posiadała by w zasadzie tylko pakiet conectivity. Co sądzicie? Który lepszy?