A co w przeglądzie hybrydy forda może być drogiego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - w wykazie czynności serwisowych c-maxa nie mam nic odnośnie jakiejś obsługi serwisowej poza sprawdzeniem poziomu płynu chłodzącego inwertera. Reszta jest całkowicie bezobsługowa. I właśnie przez to w USA to takie popularne samochody - ostatnio widziałem na ebay c-maxa 2013 z taxówki - przebieg 100 000 mil
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w 2 lata
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Escape czy marimery stają widzi się prawie tak często jak priusy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tam jednak cena paliwa znacznie wzrosła przez 10 lat i przy ich przebiegach te samochody są bardzo popularne i najwidoczniej się sprawdzają.
Właśnie doczytałem - toyota sprzedała hybryd na razie ponad 3,5 mln sztuk - milion w japonii, 2 miliony w USA reszta na europę. Rynek na hybrydy jednak jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ford w tym roku od stycznia do końca maja sprzedał 37 000 samochodów hybrydowych w USA - po toyocie drugie miejsce - wzrost sprzedaży o ok 400% w stosunku do 2014 - też mają moc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.