View Single Post
Stary 27-08-2015, 15:24   #2244
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Karwos00 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Import prywatny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie kupuję w polsce - z ciekawości sprawdzałem jak sprowadzałem - były 2 w 2014 w ogłoszeniach - wszystkie 1 właściciel (w jaki sposób??) serwisowane(jak??) i na dodatek bezwypadkowe - ale jakość dziwnie z polskimi zderzakami - chyba tylko naiwny uwierzy, że zderzaki zmienił bo mu się oryginały nie podobałyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No wiadomo, u nas auta w komisach i w ogłoszeniach to raczej nie są zbyt uczciwie. Ja tego problemu nie mam bo kupuję nowego. Na początku pomyślałem, że nie kupujesz w PL bo sprowadzony (nowy) wychodzi taniej niż kupiony w PLGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem