Cytat:
@ qlszef
Dobrze rozumiem, że chcesz prawie gołą hybrydę zamiast prawie max wyposażonego 1.5EB?
Jeśli uparłeś się na hybrydę to może lepiej dozbierać trochę kasy na lepsze wyposażenie? Mnie by wielu elementów wymienionych przez Ciebie brakowało ale wiadomo, że są różne potrzeby i różne spojrzenie na jazdę samochodem.
|
No można tak powiedzieć. W zasadzie to na początku chciałem podstawowego 1.5EB titanium. Potem zacząłem wymyślać i skończyło się na max doposażonym. Ale tak po prawdzie, to poza zaspokojeniem swojego ego jak większego sensu w tym doposażaniu nie widzę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pakiet Luxury seat to już całkiem tylko "widzimisię". Panorama jest ładna ale czy praktyczna to nie wiem bo nie mam doświadczenia. Ale możliwe że robi z auta piekarnik a po drugie jak się czasem odsłoni roletę a dach będzie zapaskudzony to efekt raczej słaby. Przy hybrydzie ma sens kamerka cofania (3400,00zł) bo w sedanie mega słabo "czuć" tył. Chciałem podłączyć dobry woofer wiec musiałbym mieć SONY PREMIUM (3000,00zł) Wiec to już jest 6000,00zł a Conectivity z navi kosztuje 9000,00zł Więc to by jakoś tłumaczyło w moim przypadku fabryczną navi. System parkowania testowałem i uważam go za zbędny. Wiec tak naprawdę goły TITANIUM plus Conectivity i tak jest oki w moim odczuciu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.