Witam. Przebrnąłem przez cały temat za jednym razem i nie powiem żebym wszsytko zapamiętał lub zrozumiał (na pewno się niewyspałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale jestem pod wielkim wrażeniem wiedzy i umiejętności. Noszę się z zamiarem zamiany mojego Tit x 2008 kombi na coś podobnego lecz młodszego z mniejszym przebiegiem (okolice 20kkm) oraz lepszym wyposażeniem uwzględniając automat i własnie ACC. Niestety nawet na niemieckim rynku jest bardzo mało aut z ACC i tu jest mały dylemat:
- Czy Waszym zdaniem warto kupić bez ACC i sobie go dołożyć w prawie nowym aucie (< roku) z przebiegiem 20-30kkm? jeżdżę sporo i marzy mi się taki system (ok 50-60kkm/rok) a auto sporo zyska na komforcie.
- Co sprawdzić i jak z wyposażenia aby ograniczyć się do minimum przy preróbce (np. do radaru, modułu i grila) - na co zwrócić uwagę?
- Inne pytanie czy ktoś w okolicach Wrocławia mógłby służyć radą bądź nawet pomocą przy takiej operacji?
z góry dzięki za odp.
jps blue sky
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.