Cytat:
bo ja juz trafiłem na tylu że.... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Widzę, że odebrałeś coś osobiście. Moje perypetie z różnymi mechanikami naprawdę nadają się na dobrą komedię (ale chyba czarną). Nie twierdzę, że wszyscy tacy są, jeśli jesteś tym, którego z czystym sercem bym polecił to gratuluję, a gdybym miał bliżej Łodzi, chętnie bym oddał moje auto w Twoje ręce. Jednak tu, gdzie przebywam w tym momencie, to albo pracują tacy, którzy się naczytali jakiś poradników zrób to sam, albo tacy, którzy pracują za karę, a każdą usterkę auta traktują jak bzdet, którego nawet nie warto sprawdzać, baa nawet nie trzeba się posłuchać klienta, bo pewnie laik jest i trzeba go skasować. Przykro mi, ale tak zazwyczaj to wyglądało. Mam nadzieję, że jesteś tym, do którego warto wracać i którego warto polecić.
I bez urazy, bo nie pisałem o Tobie, tylko przypadkach, które mnie spotykają. Tak samo jest u mnie, są tu ludzie, którzy chcą innym pomagać, a są tacy, dla których to biznes i można wcisnąć byle co, byle napędzać ruch, tak to już działa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.