Bump: Wiadomo, że są osoby, które po prostu chcą mieć te auto dla jego wyglądu i nie będą zwracać uwagi na wyświetlacze itp. Jednak przeżyją spory szok, kiedy sąsiad czy ktoś wpuści ich do wypasionego TITANIUM. Znam przypadek, że ktoś zamówił TITANIUM bez dodatków. Jak potem przyszedł po odbiór i zobaczył radio 4,2 to był dym w salonie i nie chciał zabrać tego auta. Nikt ze sprzedawców nie poinformował że nawet TITANIUM ma radio niczym TATA Indica
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.[/QUOTE]
To mi przypomina anegdotę o naszym polskim , męskim EGO. Naprawdę nie jest wstyd przeczytać instrukcję obsługi - sam się o tym przekonałem - I przygotować się do zakupu. Mniej problemów i rozterek po zakupie.
Mojego mondka, głównie po LED-owych światłach i automacie szanują. A jak przejadą się ze mną i poczują jak 210 koników,jak on się zbiera i do tego z płynną zmianą biegów - to dopiero działa na wyobraźnię i budzi respekt. Nawet opowieści o asystencie parkowania są dla słuchaczy emocjonujące ( szkoda, że tylko widoczne w reklamie focusa ). BTW, nigdy nie zawierzyłem tej automatyce i nie puściłem kierownicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Swoją drogą czy mnie coś ominęło ? Nie widziałem w ogóle dobrej reklamy MKV w mediach.