Witam
Z uwagi na wyjazd ponad 3000km postanowiłem założyć tempomat:
Koszt całości około 150zł
Poduszka ze sterowaniem : 35zł
Komplet instalacji + czujniki 30zł (udało się kupić cała gotową instalacje z 3ma czujnikami i wtyczką C36 wraz z wtyczką do pedału gazu - Plug&Play za 30zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)
Programowanie komputera 70zł
Wtyczka C100 + C200 - 15zł
Sytuacja zastana :
- Brak instalacji pomiędzy komputerem a wtyczkami C32/C36
- Brak wiązki czujników
Najgorszym etapem było poprowadzenie przewodów od komputera, jednak dla chcącego nic trudnego. Zakupiłem cała wtyczkę C100 oraz C200 gdyż do końca nie byłem Pewny czy mam C100 czy C200 a chciałem Piny podkładać za jednym rozkręceniem komputera.
Kilka fotek z montażu.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wtyczk C100 -
jeżeli ktoś chce Piny od C100/C200 zapraszam na priv. blackrazor@wp.pl
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przewody lutowałem do Wyciągnitych przewodów z wtyczki C32/C36 zakładając na to koszulki termokurczliwe i wsadzając piny spowrotem.
Aktywował Temomat (poki co bez kontrolki na desce):
Elektronika Samochodowa (obok Intermarche)
ul. Zamkowa 56
63-500 Ostrzeszów
Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy to śmiało pisać na
Blackrazor@wp.pl