View Single Post
Stary 30-08-2015, 21:53   #3572
Delta
Energia z Zachodniopomorskiego

Imię: Marta
Model: FOCUS GHIA, FOCUS MK3 TITANIUM, ECOSPORT ST LINE
Silnik: 1.8 TDCI, 1.6 Ecoboost 150 KM, 1.5 ECO BLUE 125KM
Rocznik: 2004,2012,2019
Domyślnie Odp: Zachodniopomorski spam param

Cytat:
Napisał AdamJ. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za spotkanie Marto i Tomku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co się działo...hmmm opon niszczyli komplet za kompletem...deszcz trochę rozgonił towarzystwo....Rafał znów Nas odwiedził kontrolnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i poleciał dalej - jak wracaliśmy to mieli chłopaki pełne ręce roboty. Co tam Rafał w Renault numery sprawdzaliście? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hehe no ogólnie impreza fajna, szkoda tylko że dwie próby przejazdu e30 skończyły się awarią układu chłodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do następnego upalaniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.- będę informować na bieżąco Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dawaj, dawaj znać ja przyjadę na pewno Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Tak jak pisałam wcześniej bardzo mi się podobało, dzięki.

Ford EcoSport ST-Line by Delta & Tomas

"MOC JEST BOGIEM,PRĘDKOŚĆ NAŁOGIEM,TURBO PODSTAWĄ,NITRO ZABAWĄ..."
Delta jest offline   Odpowiedź z Cytatem