Cytat:
Dzięki za spotkanie Marto i Tomku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co się działo...hmmm opon niszczyli komplet za kompletem...deszcz trochę rozgonił towarzystwo....Rafał znów Nas odwiedził kontrolnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. i poleciał dalej - jak wracaliśmy to mieli chłopaki pełne ręce roboty. Co tam Rafał w Renault numery sprawdzaliście? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Hehe no ogólnie impreza fajna, szkoda tylko że dwie próby przejazdu e30 skończyły się awarią układu chłodzenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Do następnego upalania Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.- będę informować na bieżąco Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dawaj, dawaj znać ja przyjadę na pewno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: Tak jak pisałam wcześniej bardzo mi się podobało, dzięki.