View Single Post
Stary 31-08-2015, 11:37   #66
Khonamesta
ford::beginner

Imię: Damian
Model: Ford S-Max II
Silnik: 2.0 180 Km
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: nowy model/dostępne diesle - różnice między nimi

Cytat:
Napisał galloper Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki za informację. Czekałeś ok. 3 miesiące. U mnie wyjdzie nie mniej niż 5 choć i to jeszcze nie jest potwierdzone. Jestem coraz bardziej podirytowany postawą dealera lub raczej jej brakiem. I coraz bardziej skłonny odstąpic od umowy (bez straty zaliczki dopiero w połowie października) i zamówić Citroen C4 Grand Picasso.
Ja miałem odebrać do końca lipca to 29 lipca mi powiedzieli, że nie wyprodukują mojego auta. Zaproponowali mi auto demonstracyjne na salon, które wziąłem. Potrzebowałem już samochodu - ok oddadzą CI zaliczkę( mi też proponowali ) i co pójdę do innego dealera innej marki i albo weźmiesz to co mają na placu albo zamówisz i kolejne 3 miesiące w du..... . Ja po prostu nie mogłem czekać ale nie ukrywam że postawa Ford Polska ( dealera do końca będę chwalił ) jest co najmniej dziwna . Umożliwiają zamawianie samochodu za grubą kasę a na koniec i tak tego nie dostaniesz tak jak obiecywali.
Khonamesta jest offline   Odpowiedź z Cytatem