Cytat:
|
A co oznacza, że powiedzieli "że nie wyprodukują samochodu"??? To jakieś kuriozum...!
Można wiedzieś gdzie kupowałeś?
|
W Toruniu, zamawiałem czerwonego , ze skórzaną tapicerką i silnikiem 150 KM bez szklanego dachu i kamery z przodu. Salon dostawał wszystkie informacje od Ford Polska że jest ok, znaliśmy nr VIN , Datę produkcji , nawet nr listu przewozowego i dokładną datę dostawy i jak już się cieszyliśmy - salon też bo miał kilku klientów ustawionych żeby obejrzeli samochód przyszło info a właściwie w systemie zniknęły nr VIN. Po interwencji okazało się,że jest problem ze skórzaną tapicerką i w związku z tym samochód nie został wyprodukowany- Paranoja. Na szczęście przez cały czas miałem zastępczy samochód z Salonu ( co prawda focus kombii ) ale coś. Po zaistaniałej sytuacji dostałem kilka możliwości zwrot zaliczki i rozstanie się, zwrot zaliczki i samochód od nich do momentu aż dostanę samochód od innego producenta lub solidny rabat na samochód inaczej skonfigurowany ale za to dostępny w ciągu kilku dni - bo miał przyjechać razem z moim - także zachowanie salonu na plus - Ford Polska natomiast ma w czterech literach klientów, kupujących prawie najdroższy samochód z ich oferty.
Ja jestem zadowolony ostatecznie z auta ale ktoś inny za chwilę zrobi aferę coś czuję