dzięki za info jacek-k-wawa. Ja już chyba się przekonałem do tej skóry z wentylacją. Mam teraz tylko dylemat 1.5EB czy hybryda
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: w tej chwili auto mam wycenione na 126500. Hybryda by była za 141000. Jeśli by do 1.5EB dołozyć skrzynię automat to cena będzie 133000 a to już bardzo blisko do hybrydy. Inna sprawa, chociaż 90% mojej jazdy to miasto to jednak nie stoję zbytnio w korkach ani tez nie mam jakichś dużych przebiegów. Średnio 1500 km miesięcznie. W ciepłe dni często latam na dwóch kółkach więc idea oszczędzania hybrydą jeszcze bardziej bierze w łeb. Nie zmienia to faktu, że baaaardzo mi się podobała jazda hybrydą, podobała mi się "filozofia" tego auta. Kurde ale mam dylemat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może ktoś coś podpowie?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: No i jeszcze aglomeracja katowicka ma dość dobre połączenia drogowe. Często latam DTŚ, A4.......czyli to tak w zasadzie jakby nie miasto a więc mniej sprzyjające warunki dla hybrydy. Decyzję muszę podjąć baaaardzo szybko