View Single Post
Stary 01-09-2015, 12:43   #653
Byniek73
ford::beginner

Imię: Zibi
Model: Mondeo mk4 powershift
Silnik: 2.0 tdci 163ps
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Cytat:
Napisał Arthi2000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Proszę przeczytaj uważnie jeszcze raz moją wypowiedź. Po pierwsze nic nie wspominam o żadnym automacie.

A po drugie nie widzę sensu kupowania auta z mocnym silnikiem 180KM+ tylko po to, bo raz w roku wybieram się na wakcje w góry. Wieloktronie jeżdziłem dużo słabszymi samochodami, równie mocno obładowanymi (tak jak piszesz) i dotarłem szczęśliwie, bezpiecznie i o czasie do celu.

Ale każdy robi według własnego uznania.
I do tego zmierzam, jednym do szczęścia wystarczy 1.0, innym 2.2 będzie mało. Cały czas rozmawiamy o subiektywnych odczuciach. Po 20 latach za kółkiem i setkach rozmów o motoryzacji, nigdy się nie spotkałem z gościem, który by narzekał, że ma Za DUŻO mocy. Tendencja zawsze była w drugą stronę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Wtedy po zakupie, jest wq...nie i żal, że nie wzięło się mocniejszej opcji. Tym bardziej, że mówimy o wydaniu jakiś 130 tys.
Byniek73 jest offline   Odpowiedź z Cytatem