View Single Post
Stary 01-09-2015, 23:08   #664
olek.tbg

Domyślnie Odp: Wrażenia, opinie, uwagi użytkowników

Co prawda nie jeździłem więcej niż 2 razy na jeździe próbnej, ale może coś podpowiem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Radio - słuchałem tego nagłośnienia Sony Premium i nie powaliło mnie - co prawda nie jestem audiofilem.
Na pewno świetną sprawą jest tryb Surround, wtedy fajnie odbieramy dźwięk przestrzennie, ale już jeżeli chodzi o jakość dźwięku, to słyszałem trzaski i to dość szybko. Wiadomo, że było to radio a nie utwór z własnego źródła i w lepszej jakości, jednak najczęściej słucham właśnie radia. Brałbym je raczej ze względu na radio cyfrowe DAB+
( teoretycznie do 2020 powinno już pokryć zasięgiem cały kraj), i jak dla mnie ekran 4,2 byłby nie wystarczający.

Fotele - najlepiej zadać sobie pytanie jak często zmieniasz się z kimś za kierownicą Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jak szybko po zmianie możesz znów dopasować pozycję pod siebie.

Ja zmieniam się bardzo rzadko, ale już z ustawieniem się mam ogromne problemy.
Ale gdybym miał wybór el.fotele czy radio Sony - wybrałbym radio,używane codziennie.

A co do zwykłego radia 8' - będę je miał u siebie, dziś je oglądałem, i chyba wizualnie wolę je od radia Sony Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Lakier - mi najbardziej spodobał się magnetic grey , szczególnie z ciemnymi szybami...

W czarnym widziałem kombi i mi się nie spodobał - przez kolor wszystkie przetłoczenia są mniej widoczne, i auto strasznie się...zlewa. Nie wiem jak to ująć, ale czarne kombi nie po prostu mi się nie podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. LAKIER
Przypomnieliście mi (w temacie lakieru ) to, co mówił mi sprzedawca.

Otóż obecnie zamawiany magnetic grey (czy też sam magnetic) różni się od tego, który był oferowany wcześniej.
Wie ktoś czy to potwierdzona informacja?
  Odpowiedź z Cytatem